Vikendica, vaše mesto pod suncem!

objavljeno 21.07.2023.

Kompanija „Dunav osiguranje“ je i ove godine pripremila  akciju osiguranja vikendica i apartmana na Kopaoniku, u periodu od 28. jula do 31. avgusta.

Vikendica je naše mesto pod suncem gde obnavljamo energiju, odmaramo se od svakodnevice i prikupljamo snagu za nove borbe i izazove. To je naš kutak za odmor, relaksaciju i uživanje, mesto gde dolazimo u blizak kontakt s prirodom i uživamo u tišini, miru i zelenilu.

Međutim, vikendica je i imovina, investicija, te zaslužuje da se prema njoj odnosimo sa istim obzirom i brigom kao i prema stambenom prostoru u kojem živimo. Našu oazu mira trebalo bi da volimo tokom cele godine jer je ona naš najbolji lek protiv stresa.

Da bismo mogli ispuniti to očekivanje, Kompanija „Dunav osiguranje“ je i u 2023. godini pripremila posebnu akciju osiguranja nenaseljenih objekata – vikendica i apartmana na planini Kopaonik.

U periodu od 28. jula do 31. avgusta, možete ugovoriti osiguranje svoje vikendice i apartmana sa popustom u iznosu od 10 odsto, dok su za plaćanje premije u celosti predviđene specijalne pogodnosti. Za vas, koji se odlučite da zaključite tu polisu, plaćanje premije je moguće i u više mesečnih rata.

Osigurajte svoju vikendicu kao i pokretne stvari u njoj od požara, izlivanja vode iz instalacija, razbojništva i krađe, udara groma, oluje, grada, poplave i bujice, kao i od mnogih drugih rizika. Opustite se i uživajte, jer pravi odmor počinje izvan gradske vreve u vašoj drugoj kući koja je zlata vredna!

Tokom trajanja akcije, naše kolege iz Glavne filijale osiguranja Kraljevo kontaktiraće s vlasnicima vikendica u svim kopaoničkim vikend naseljima i potencijalnim i dosadašnjim osiguranicima predočiti ponudu i prednosti ove vrste imovinskog osiguranja. S njima se možete dogovoriti o svemu.

A svi ostali, zainteresovani za ugovaranje osiguranja svojih vikendica, mogu se obratiti i Kontakt centru Kompanije, besplatnim pozivom na broj: 0800 386 286, ili putem imejla kontaktcentar@dunav.com i zakazati svoj termin ugovaranja polise osiguranja.

 

Pročitajte