O čemu razmišlja vaš automobil?
Možda ne znamo o čemu razmišlja vaš automobil, ali sigurno možemo da pretpostavimo šta mu je potrebno. Kasko ponuda je uvek najbolji izbor za vas i vašeg četvorotočkaša.

Dobri poznavaoci kažu da se automobili dele na dobre i loše, a ne na stare i nove. U zavisnosti od svojih potreba, možete ugovoriti kasko osiguranje ili mini-kasko.

Koja je razlika između kasko i mini-kasko osiguranja?

KaskoMini kasko
Starost vozilaNe postoji ograničenjeStarije od 4 godine
Suma osiguranjaStvarna vrednost vozilaUgovorena iscrpiva suma osiguranja
Koja vozila mogu da se osigurajuSve vrste motornih i priključnih vozila na kopnu i njihovi sastavni deloviPutnička motorna vozila i njihovi sastavni delovi

Šta treba da znate o kasko i mini-kasko osiguranju?

Obe usluge pokrivaju osnovne rizike poput saobraćajne nezgode, požara, eksplozije, oluje, poplave i drugih elementarnih nepogoda, obest trećih lica i niz drugih opasnosti, kao i dopunski rizik od krađe.

Uz kasko osiguranje možete ugovoriti i dodatna osiguranja, poput osiguranja radnih uređaja i vozila od loma, prtljaga u autobusima, reklamnih i drugih natpisa na vozilu.

Kasko osiguranje možete ugovoriti i za vreme dopremanja vozila per axe, učešća na sportskom takmičenju ili za vreme probnih vožnji i vožnji u skladištima.

Važna pitanja

Koje je teritorijalno pokriće za kasko i mini kasko osiguranje?

Vaša polisa važi na teritoriji Srbije, Evrope i Turske.

Na koji način se obračunava bonus?

Za vozilo koje je neprekidno osigurano kasko osiguranjem najmanje godinu dana, i ako u tom periodu nije bilo prijavljenih i isplaćenih šteta, odobrava se 10% bonusa po godini osiguranja (do max 50%). Bonus se ne obračunava u slučaju polise mini-kaska, ali pri prvom zaključenju ove polise odobravamo popust za dobrog vozača – ukoliko ste u prethodnom periodu po osnovu kasko osiguranja stekli pravo na umanjenje premije.

Sa kolikim učešćem u šteti je moguće ugovoriti polisu mini kaska?

Apsolutno učešće kod mini-kaska je 50 evra, u kombinaciji sa relativnim učešćem u šteti od 0%, 5%,10% i 20%. Prilikom isplate naknade, od utvrđenog iznosa štete odbija se iznos učešća koji ne može biti manji od 50 evra, bez obzira na procenat ugovorenog relativnog učešća. Kasko osiguranje se zaključuje sa apsolutnim učešćem u šteti i sa mogućnošću izbora relativnog (procentualnog učešća) u šteti.

Koja je cena mini kasko osiguranja?

Kako se kod mini-kaska ugovara iscrpiva suma osiguranja, premija je niža u odnosu na auto-kasko osiguranje. Izborom jedne od tri ponuđene opcije iscrpive sume osiguranja, uz izbor učešća u šteti od 0%, 5% ,10% ili 20%, možete zaštititi svoje vozilo po minimalnoj godišnjoj premiji u iznosu od 35 evra.

Koji je rok za naknadu štete?

Četrnaest dana od dana kompletiranja dokumentacije.

Ovaj tekst je informativnog karaktera. Detaljnije informacije i ponudu usklađenu sa svojim potrebama možete dobiti na svim prodajnim mestima Kompanije ili besplatnim pozivom na 0800 386 286.

Preporučujemo

Putno osiguranje

Zaštitite svoje zdravlje, prtljag, mislite i na one koje možete nehotice da povredite. Putno osiguranje ne može sprečiti da nastupe neprijatne okolnosti koje ugrožavaju vaše putovanje, ali svakako ublažava njihove posledice …

Osiguranje lične imovine

Obezbedite svoju imovinu tokom cele godine i ne brinite za štete koje mogu biti prouzrokovane iznenadnim okolnostima.Predlažemo vam osiguranje stana ili kuće kroz paket „čuvar kuće“ ili neki drugi naš paket, osiguranje vikendica …

Štednja i zaštita

Ulaganjem u ovu vrstu životnog osiguranja, оdgоvоrnо i nа vrеmе starate se о svојој budućnоsti i budućnоsti svојih nајmiliјih. Namenjeno je osobama kојe žеlе dа štеdе i оbеzbеdе lаgоdniјu budućnоst, аli uјеdnо rаzmišlјајu i kаkо da …