О чему размишља ваш аутомобил?
Можда не знамо о чему размишља ваш аутомобил, али сигурно можемо да претпоставимо шта му је потребно. Каско понуда је увек најбољи избор за вас и вашег четвороточкаша.

Добри познаваоци кажу да се аутомобили деле на добре и лоше, а не на старе и нове. У зависности од својих потреба, можете уговорити каско осигурање или мини-каско.

Која је разлика између каско и мини-каско осигурања?

КаскоМини каско
Старост возилаНе постоји ограничењеСтарије од 4 године
Сума осигурањаСтварна вредност возилаУговорена исцрпива сума осигурања
Која возила могу да се осигурајуСве врсте моторних и прикључних возила на копну и њихови саставни деловиПутничка моторна возила и њихови саставни делови

Шта треба да знате о каско и мини-каско осигурању?

Обе услуге покривају основне ризике попут саобраћајне незгоде, пожара, експлозије, олује, поплаве и других елементарних непогода, обест трећих лица и низ других опасности, као и допунски ризик од крађе.

Уз каско осигурање можете уговорити и додатна осигурања, попут осигурања радних уређаја и возила од лома, пртљага у аутобусима, рекламних и других натписа на возилу.

Каско осигурање можете уговорити и за време допремања возила per axe, учешћа на спортском такмичењу или за време пробних вожњи и вожњи у складиштима.

Важна питања

Које је територијално покриће за каско и мини каско осигурање?

Ваша полиса важи на територији Србије, Европе и Турске.

На који начин се обрачунава бонус?

За возило које је непрекидно осигурано каско осигурањем најмање годину дана, и ако у том периоду није било пријављених и исплаћених штета, одобрава се 10% бонуса по години осигурања (до маx 50%). Бонус се не обрачунава у случају полисе мини-каска, али при првом закључењу ове полисе одобравамо попуст за доброг возача – уколико сте у претходном периоду по основу каско осигурања стекли право на умањење премије.

Са коликим учешћем у штети је могуће уговорити полису мини каска?

Апсолутно учешће код мини-каска је 50 евра, у комбинацији са релативним учешћем у штети од 0%, 5%,10% и 20%. Приликом исплате накнаде, од утврђеног износа штете одбија се износ учешћа који не може бити мањи од 50 евра, без обзира на проценат уговореног релативног учешћа. Каско осигурање се закључује са апсолутним учешћем у штети и са могућношћу избора релативног (процентуалног учешћа) у штети.

Која је цена мини каско осигурања?

Како се код мини-каска уговара исцрпива сума осигурања, премија је нижа у односу на ауто-каско осигурање. Избором једне од три понуђене опције исцрпиве суме осигурања, уз избор учешћа у штети од 0%, 5% ,10% или 20%, можете заштитити своје возило по минималној годишњој премији у износу од 35 евра.

Који је рок за накнаду штете?

Четрнаест дана од дана комплетирања документације.

Овај текст је информативног карактера. Детаљније информације и понуду усклађену са својим потребама можете добити на свим продајним местима Компаније или бесплатним позивом на 0800 386 286.

Препоручујемо

Путно осигурање

Заштитите своје здравље, пртљаг, мислите и на оне које можете нехотице да повредите. Путно осигурање не може спречити да наступе непријатне околности које угрожавају ваше путовање, али свакако ублажава њихове последице …

Осигурање личне имовине

Обезбедите своју имовину током целе године и не брините за штете које могу бити проузроковане изненадним околностима.Предлажемо вам осигурање стана или куће кроз пакет „чувар куће“ или неки други наш пакет, осигурање викендица …

Штедња и заштита

Улагањем у ову врсту животног осигурања, одговорно и на време старате се о својој будућности и будућности својих најмилијих. Намењено је особама које желе да штеде и обезбеде лагоднију будућност, али уједно размишлјају и како да …