Osiguranje prema svojim potrebama

objavljeno 21.05.2024.

Polisom osiguranja zaštitite svoje dugoročne poljoprivredne interese

Kompanija „Dunav osiguranje“ i ove godine je deo najznačajnije manifestacije u agrobiznisu u regionu, 91. po redu Međunarodnog sajma poljoprivrede, smotri poljoprivrednika i kompanija iz zemlje, regiona i cele Evrope.

Ovogodišnjim sloganom „Za svaki slučaj osiguranje poljoprivrede“ Kompanija „Dunav osiguranje“ podseća koliko je, zbog nepredvidivih vremenskih nepogoda, koje obično dođu kao nezvan gost, važno zaštititi svoja poljoprivredna dobra i osigurati ih u slučajevima grada, udara groma, oluje, poplave i mnogih drugih opasnosti.

Direktor GFO „Dunav osiguranja“ Zrenjanin i koordinator za Region Sever Marko Kesić pozvao je sve poljoprivrednike da posete štand Kompanije i informišu se o širokoj lepezi osiguranja u „Dunavu“, kako bi odabrali najbolje osiguranje za sebe prema svojim potrebama, željama i mogućnostima, a sve u cilju zaštite dugoročnih ekonomskih interesa poljoprivrednika.

Kako im finansijske mogućnosti ne bi predstavljale ograničenje, Kesić je istakao da Vlada Republike Srbije i Ministarstvo poljoprivrede već godinama unazad subvencionišu osiguranje useva i plodova i osiguranje životinja u minimalnom iznosu od 40 odsto plaćene premije osiguranja, pa sve do maksimalnih 70 odsto, i to u onim okruzima koji su više pogođeni elementarnim nepogodama.

Slavoljub Nikolić, vlasnik poljoprivrednog gazdinstva u Despotovu, to je učinio na vreme pa je polisu osiguranja sa Kompanijom zaključio uoči početka Poljoprivrednog sajma i osigurao luk, krompir i ratarske kulture na ukupnoj površini od 120 hektara.

„Svestan sam rizika koje vremenske nepogode mogu da prouzrokuju i, poučen prošlogodišnjim negativnim iskustvom u kojem nam je grad napravio totalnu štetu, i to na oko 30 hektara pod crnim lukom, ove godine sam osigurao svoja poljoprivredna dobra, rekao je Nikolić i poručio svima koji se ozbiljno bave poljoprivrednom proizvodnjom da to isto učine.

A to možete učiniti i vi do 23. maja ove godine! Posetite štand Kompanije „Dunav osiguranje“ na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. Informisanost je ključ za dobro planiranje i uspeh, zato ne prepuštajte ništa slučaju i osigurajte se na vreme!

Više informacija možete dobiti i putem sajta www.dunav.com, kao i besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286.

 

Foto: Pakt studio

 

Pročitajte