Kome treba osiguranje

mobilnih telefona?

Zapravo – svima. Jer telefoni stradaju svakog dana.

Nov mobilni telefon je uvek bolji od prethodnog. Prvo, nov je. Drugo, ima bolji procesor i više memorije.

Ovo su ključni razlozi da se odlučite za osiguranje mobilnih telefona. U prvim danima je mnogo verovatnije da će vam telefon ispasti u najnezgodnijem trenutku. A nekada vam ne pomažu ni maska ni zaštitno staklo.

 

Koliko košta osiguranje?

Verovatno se nikada niste raspitali o ceni ovog osiguranja. Ako se odlučite za aparat vrednosti do 19.360 dinara i kupite ga u bilo kojoj mts poslovnici uz ugovor na 24 meseca, vaša mesečna premija iznosiće 199,5 dinara i plaćaćete je uz mesečni račun. Ako aparat košta do 38.720 dinara, premija je 378 dinara mesečno. A vi ste sve vreme sigurni u slučaju svih vrsta fizičkih oštećenja jer ćete dobiti nov aparat.

 

Sačuvajte ono što vam je važno

A šta ako ste baš sposobni i sigurni da telefon nećete oštetiti? Osiguranje mobilnih telefona je i dalje odlična opcija jer su pokriveni slučajevi razbojništva i provalne krađe. Šta god da se dogodi, i dalje ćete imati svoj aparat.

Međutim, šta je sa podacima? Bilo bi dobro da svoj telefon sinhronizujete sa imejlom, pa će vam kontakti uvek biti dostupni. Fotografije i video snimke postavite na neki od digitalnih servera, pa će ostati uz vas čak i kada sam mobilni telefon nije.

 

Na kraju…

Svi ovo znamo, ali često odlučimo da zaboravimo. Maska za vaš mobilni telefon prvo treba da štiti aparat, a tek onda da bude lepa. Ako niste sigurni da ćete dobro postaviti zaštitnu foliju ili staklo, neka to neko drugi učini za vas.

Kada ste van kuće, neka vam telefon bude u vidokrugu; manje su šanse da ćete ga zaboraviti ili prevideti da je nestao.

Za telefon ste se odlučili jer želite da ga imate duže vreme – zašto da ne zaštitite svoj izbor? Osigurajte ono što vam jeste važno.

Novčanik, ključevi, osiguran mobilni telefon – spremni ste!

Pročitajte