„Dunav osiguranje“ tvoj siguran saputnik i tokom prvomajskih praznika!

objavljeno 26.04.2024.

Ukoliko se odlučite da prolećne praznike provedete na putu, Kompanija „Dunav osiguranje“ je tu da vam omogući da odmor provedete sigurno i bezbrižno.

Ostalo je još samo nekoliko dana do kraja prolećne akcije  u okviru koje možete ostvariti brojne popuste i pogodnosti na polise kasko osiguranja, pomoći na putu, auto-nezgode. „Dunav osiguranje“ je tvoj siguran saputnik i tokom prvomajskih praznika.

Obezbedili smo za vas 15% popusta na premiju za zaključivanje polise auto-kasko osiguranja za nova vozila i 10% popusta za zaključivanje ili obnovu postojeće polise auto-kasko osiguranja za polovna vozila starosti do pet godina.

Vlasnike novih vozila koji zaključe polisu kasko osiguranja očekuje i poklon vaučer u vrednosti od 4.000 dinara, dok prilikom ugovaranja i obnove postojeće polise kasko osiguranja za polovne automobile pravo na vaučer ostvaruju vlasnici automobila čija premija s porezom prelazi 20.000 dinara.

Vaučere možete iskoristiti u više od sedamdeset „Dunav centara“ širom Srbije za kupovinu auto-kozmetike, pružanje servisnih, vulkanizerskih i ostalih usluga.

U svim našim „Dunav centrima“ možete obaviti i kompletnu registraciju vozila, dobiti polisu obaveznog osiguranja i registracionu nalepnicu.

Naša preporuka je i da u jednom od naših tehničkih pregleda „Dunav auta proverite ispravnost svog vozila kako biste izbegli nepredviđene situacije na putu i tako mogli da se prepustite samo prijatnim iznenađenjima.

Proleće donosi mnoge promene i nove početke. Iskoristite prolećnu akciju osiguranja motornih vozila i učinite „Dunav osiguranje“ svojim novim saputnikom na koga možete da se oslonite tokom cele godine jer sve se menja na proleće, samo kasko uvek ostaje.

A tu su i mnoge druge koristi. Više informacija o prolećnoj ponudi možete dobiti odlaskom u neku od poslovnica Kompanije „Dunav“ širom zemlje, pozivanjem Kontakt centra Kompanije „Dunav osiguranje“ na broj telefona 0800 386 286 ili posetom sajta Kompanije odnosno pozivanjem Kontakt centra „Dunav auta“ na broj 0800 334 335 ili posetom sajta „Dunav auta“.

 

Pročitajte