Bojan Raičević, član IO Kompanije Dunav osiguranje: „Kasko sudar – nova polisa Dunav osiguranja“

Vozači, naročito oni sa ne tako velikim iskustvom, najveći strah imaju od sudara. I to s razlogom, jer je sudar najčešći rizik u saobraćaju na našim putevima. Upravo zbog toga, Kompanija „Dunav osiguranje“ ponudila je vlasnicima putničkih motornih vozila novu polisu osiguranja kasko sudar.

– Ova  polisa namenjena je svim fizičkim licima koja žele da zaštite svoje vozilo, i to kada su delimično ili u celosti odgovorna za sudar.  A priznaćete, to se može desiti i najsavesnijim vozačima. Važno je napomenuti da se kasko sudar odnosi samo na putnička motorna vozila standardne namene. Osiguranik, odnosno vozač koji je upravljao vozilom i odgovoran je za sudar sa drugim vozilom treba obavezno da priloži zapisnik, izveštaj ili službenu belešku policije kako bi po ovoj polisi šteta bila nadoknađena – istakao je Bojan Raičević, član IO Kompanije „Dunav osiguranje“.

Ukoliko niste krivi za udes, nadoknadu štete snosi vlasnik automobila koji je izazvao sudar po polisi za auto-odgovornost.

Kasko sudar osiguranje je po ceni najpovoljnije na tržištu za zaštitu automobila, sa premijom već od 30 evra, jer vodimo računa o uloženom novcu naših osiguranika. Premija osiguranja se utvrđuje na osnovu nekoliko faktora, između ostalog zavisi i od izabrane sume osiguranja, snage motora, ugovorenog učešća u šteti, starosti vozila… Vozilo možete osigurati bez obzira na njegovu starost. Takođe, ovo osiguranje se ugovara sa obaveznim apsolutnim učešćem u šteti od 100 ili 200 evra. Polisa kasko sudar pruža neophodnu dozu sigurnosti i bezbednosti ne samo na putevima Srbije, već i na teritoriji Evrope, Turske i Rusije – pojašnjava Raičević.

Polisu kasko sudar „Dunav osiguranja“ možete zaključiti na vrlo jednostavan način, onlajn kupovinom na www.dunav.com, ili se detaljnije informisati besplatnim pozivom Kontakt centra Kompanije „Dunav osiguranje“ na broj telefon 0800 386 286.

 

 

 

Pročitajte