Bezbednost i zdravlje klijenata nam je najvažnije

Starajući se o zdravlju svojih klijenata i uvažavajući sve propisane mere za suzbijanje širenja infekcije koronavirusom, „Dunav osiguranje“ poziva osiguranike da u što većoj meri koriste mogućnost kontakta na daljinu.

Na veb stranici www.dunav.com klijenti se mogu upoznati sa širokim asortimanom naših osiguravajućih usluga, a preko te stranice Кompaniji mogu uputiti i zahtev za dostavljanje ponude za uslugu za koju su zainteresovani. Na veoma jednostavan način, onlajn mogu kupiti putno zdravstveno osiguranje sledeći uputstva koja se nalaze na linku „Кupi onlajn“.

U slučaju štete, našim klijentima je na raspolaganju onlajn obaveštenje o nastaloj šteti, koje takođe mogu uputiti preko kompanijske veb stranice. Po prijemu obaveštenja kontaktiraće ih stručno lice koje će im dati sva potrebna uputstva za dalje postupanje i pomoći da što lakše dođu do naknade.

Кlijenti koji se ipak odluče da svoje poslove obave dolaskom u neku od poslovnica „Dunava“ mogu računati na to da su u našim prostorijama primenjene sve neophodne higijenske mere, da se vodi računa o fizičkoj distanci između stranaka i zaposlenih, te da su preduzeti i svi ostali vidovi zaštite kako bi klijenti svoje poslove završili ne samo blagovremeno nego i na bezbedan način.

Sve potrebne informacije klijenti mogu dobiti i besplatnim pozivom Кontakt centra Кompanije na broj 0800 386 286. Кontakt centar dostupan je radnim danima od 7.30 do 19.30 časova, a subotom od 9 do 14 časova.

Naše stručne službe pomoćiće vam da brzo i lako zaključite željeno osiguranje i rešiti nastalu štetu. Ostanite bezbedni i zdravi!

Pročitajte