Znanje i iskustvo Kompaniji na dar

objavljeno 29.12.2023.

Uručene jubilarne zahvalnice zaposlenima

Decenije rada ugrađene u ovu kuću od ugleda i poverenja potvrda su da je „Dunav“ bio i ostao firma u kojoj može da se gradi karijera, da se uči i napreduje u poslu

 

Kraj godine prilika je da se osvrnemo na postignuća koja su obeležila period za nama, da odmerimo domete kojima ćemo težiti u budućem periodu, ali i da odamo priznanje onima koji su, svako u svom domenu rada, dali doprinos ugledu i uspehu naše kompanije. U petak, 22. decembra, Ivana Soković, predsednica Izvršnog odbora, i članovi IO „Dunav osiguranja“ Zoran Subotić i Miloš Milanović, direktorka Funkcije za ljudske resurse Ivana Komnenović u saradnji sa Sindikalnom organizacijom Kompanije, koju je predstavljala Sarita Olević, menadžer u Funkciji za pravne poslove, organizovali su prijem za zaposlene koji su neprekidnim radnim stažom dugim čitave četiri decenije ostavili trag za pamćenje.

Ivana Soković čestitala je koleginicama i kolegama na posvećenom dugogodišnjem radu i zalaganju, a Miloš Milanović je ukazao na to koliko je njihov jubilej značajan i za Kompaniju:

‒ Vaše četiri decenije rada ugrađene u ovu kuću od ugleda i poverenja potvrda su da je „Dunav“ bio i ostao firma u kojoj može da se gradi karijera, da se uči i napreduje u poslu, da se ostvare neki lični ciljevi i stremljenja, i u dobrim i u lošim vremenima. S druge strane, lojalnost zaposlenih koji su poput vas decenijama ostali verni svojoj kompaniji značajna je utoliko što je ona mogla da računa na isti iskusan kadar, na vaše znanje i veštine koje ste gradili radeći u specifičnoj delatnosti osiguranja. Danas, kada većina juri za ostvarenjem kratkoročnih ciljeva, lojalnost je postala prava retkost. U rezultatima koje je Kompanija postizala godinama, u tome što predstavlja značajan brend ne samo u oblasti osiguranja već i u Republici Srbiji uopšte, slobodno možemo reći da je to i vaša zasluga i na tome smo vam zahvalni. Zadovoljstvo nam je što ste danas s nama i privilegija što imamo priliku da vam zahvalimo za odanost i trag koji ste ostavili.

Zahvalnice za vernost svom „Dunav osiguranju“ ove godine su dobili Marina Grujović,  stručni saradnik u Odeljenju za prodaju životnih osiguranja Požarevac, Vesna Protić, asistent ‒ poslovni sekretar u Glavnoj filijali osiguranja (GFO) Beograd 1, Mihailo Radosavljević, saradnik u Službi za naknadu šteta neživotnih osiguranja Košum, Brana Roknić, kontrolor primene uslova i tarifa ‒ razvođač stroge evidencije 3 u GFO Sombor, Dragana Selaković, viši referent u Odeljenju za finansijsko-računovodstvene poslove Užice, Milanka Vasić, preuzimač rizika 4 u eksternoj prodajnoj mreži u „Dunav centru“ GFO Jagodina, Desimir Vilimonović,  procenitelj šteta 1 u Službi za naknadu šteta Novi Pazar, Svetlana Vlajković, viši referent u Službi za naknadu šteta Požarevac, Petra Maksimović, saradnik u Direkciji za prodaju neživotnih osiguranja, Venkica Takić, samostalni savetnik u GFO Leskovac, Ljiljana Brašnjović, kontrolor primene uslova i tarifa ‒ razvođač stroge evidencije 2 u GFO Beograd 1, i Verica Mitić, administrator u GFO Smederevo.

Pročitajte