Ugled, znanje i iskustvo građeno četiri decenije

objavljeno 28.12.2022.

U Beogradu, 26. decembra, u „Dunav osiguranju“ organizovan je prijem za zaposlene koji su ugradili četiri decenije odanog, odgovornog i požrtvovanog rada u kuću koju svi oni smatraju svojim drugim domom. Ove godine, devetoro „dunavskih“ doajena primili su Ivana Soković, predsednica, i Miloš Milanović, član Izvršnog odbora Kompanije, i u znak pažnje i zahvalnosti za doprinos koji su dali u radu dodelili su im zahvalnice i prigodne poklone.

Ivana Soković, u neformalnom, spontanom razgovoru sa svojim koleginicama i kolegama iz različitih organizacionih delova Kompanije ukazala je na izazove s kojima se „Dunav osiguranje“ suočavalo u ovoj godini i kakvi su planovi za predstojeću, koja je na pragu.

Miloš Milanović poželeo je kolegama dobro zdravlje i sreću ‒ onima koji će nastaviti još da rade da budu uspešni kao i do sada i da svoje zavidno iskustvo sticano tokom četiri decenije podele s mlađima, a onima koji odlaze u zasluženu penziju, da je što duže primaju i troše na što lepši način.

‒ Danas je retkost da neko provede 40 godina u istoj kompaniji, što pokazuje kolika je vaša lojalnost. Veliki je to deo života posvećen poslu i ugrađen u napredak Kompanije ‒ rekao je Milanović i dodao da sve koleginice i kolege koji su toliko istrajali u „dunavskom“ kolektivu zaslužuju posebno poštovanje.

Miroslav Ristić, šef Poslovnice u Ivanjici, zahvalio se na srdačnom prijemu u svoje ime i u ime ostalih kolega, koji su poput njega zavredeli zahvalnicu i zvanje „dunavskog“ doajena, ističući da je privilegija raditi u kompaniji od ugleda i poverenja kakva je „Dunav“, a koleginica Svetlana Milojević iz GFO Kruševac poželela je predsednici i članu IO te ostalim prisutnim kolegama da kao i njih devetoro dožive jubilej povodom koga su se ovog puta okupili.

Zahvalnice za 40 godina rada u Kompaniji dobili su Miroslav Ristić, šef Poslovnice u Ivanjici, Miroslav Veizović, viši referent – rukovalac stroge evidencije iz „Dunav centra“ Užice, Miroslav Stanković, kontrolor primene uslova i tarifa iz Požarevca, Ljubica Bojović, saradnik u Funkciji za pravne poslove, Dragiša Vasić, preuzimač rizika na šalteru u Rekovcu, GFO Jagodina, Milan Mihajlović, agent osiguranja iz Despotovca, GFO Jagodina, Olgica Gocić, preuzimač rizika iz Boljevca, GFO Zaječar, Vidica Anđelković, preuzimač rizika iz GFO Zaječar, i Svetlana Milojević, kontrolor primene uslova i tarifa iz GFO Kruševac.

Pročitajte