Radno vreme Kompanije u toku novogodišnjih i božićnih praznika

objavljeno 29.12.2022.

U skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji, Kompanija „Dunav osiguranje“, za vreme predstojećih praznika, neće raditi u ponedeljak, 2. januara, i u utorak, 3. januara. Neradni dan je i subota, 7. januar, kada se obeležava verski praznik Božić.

U subotu, 31. decembra, svi šalteri u Kompaniji radiće prema uobičajenom radnom vremenu, koje je istaknuto na sajtu Kompanije, dok 1. i 2. januara neće raditi.

U utorak, 3. januara, od 8 do 14 časova dežuraće pojedina prodajna mesta na sledećim lokacijama:

  • u Beogradu će dežurati šalterska prodajna mesta u Dobračinoj 1 i u Bulevaru Maršala Tolbuhina 46,
  • u Novom Sadu radiće prodajno mesto u Bulevaru oslobođenja 3,
  • u Kragujevcu će raditi prodajno mesto u Ulici Branka Radičevića 3,
  • u Nišu će biti otvoreno prodajno mesto u Ulici Nikole Pašića 32a.

Na Badnji dan, u petak,  6. januara, svi šalteri Kompanije radiće skraćeno od 8 do 14 časova, dok u subotu, 7. januara, na Božić, neće raditi.

Kontakt centar Kompanije biće dostupan klijentima poslednjeg dana 2022. godine, u subotu, 31. decembra, u periodu od 9 do 14 časova, a u istom periodu radiće i u utorak, 3. januara.

I u toku prazničnih dana klijentima je na raspolaganju onlajn prodaja polisa: putnog zdravstvenog osiguranja uz popust od 15%, osiguranja pomoći na putu uz popust od 10%, kao i naše nove kasko sudar polise.

Korisnicima naših usluga i svima koji praznuju želimo da u zdravlju, miru i veselju dočekaju Novu 2023. godinu i božićne praznike.

Pročitajte