Prijatelji šampiona

Kompanija „Dunav osiguranje“ ponosni je sponzor najznačajnijeg teniskog događaja u regionu Serbia Open 2021.

 

 ATP turnir serije 250, nakon devet godina vratio se na terene Teniskog centra „Novak“, gde će se narednih dana za titulu na šljaci nadmetati neki od najboljih tenisera na svetu. U želji da pruži podršku održavanju tako značajnog sportskog događaja u zemlji, Kompanija „Dunav osiguranje“ još jednom je pokazala da je prijatelj šampiona i svih onih koji navijaju za prave vrednosti i fer-plej.

Na ovogodišnjem turniru, koji je počeo juče i trajaće do 25. aprila, pored svetskog broja jedan, Novaka Đokovića, učestvuje i više igrača sa ATP TOP 30 liste: Mateo Beretini, Aslan Karacev, dok će priliku da se probiju ka vrhu svetske liste dobiti i domaći teniseri Dušan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović i Laslo Đere.

Održavanje Serbia Open 2021. kao najekskluzivnijeg sportskog događaja u regionu predstavlja najbolju promociju tenisa i teniskih talenata Srbije širom sveta, a Kompanija „Dunav osiguranje“ je ponosna što je deo ovakvog spektakla i sponzor turnira, koji na najbolji način promoviše sport, prijateljstvo i zdrave navike.

Sa željom da pobede prave vrednosti, narednih dana navijamo za naše talentovane sportiste i dajemo podršku svim igračima, zajedno sa 30 miliona ljudi koji će u preko 180 zemalja sveta uživo pratiti ovaj teniski spektakl.

Pročitajte