Potpisan protokol o saradnji izmedju Kompanije „Dunav osiguranje“, JP Pošta Srbije, Telekom Srbija a.d i Banke Poštanska štedionica

Kao vid uzajamnog partnerstva i dobrih poslovnih običaja, četiri najznačajnije privredne i finansijske institucije u zemlji- Kompanija Dunav osiguranje, JP Pošta Srbije, Telekom Srbija a.d, i Banka Poštanska štedionica a.d.  potpisale su danas Protokol o zajedničkoj saradnji. Potpisivanje Protokola predstavlja važan korak u nizu zajedničkih poslovnih poduhvata, koje za cilj ima da svim građanima Srbije na jednom mestu budu dostupne najsavremenije usluge poštanskog saobraćaja, bankarstva, osiguranja i telekomunikacija, kao i pomoć razvoju manje razvijenih područja Srbije.

„U razvijenim evropskim zemljama praksa kojim se osiguranje približava klijentima preko banaka, kao i preko poštanskih operatera i preko telekomunikacija, odavno je primer dobre prakse i jedan od načina na koji se delatnost osiguranja razvija kroz sve segmente privrede. Cilj potpisivanja današnjeg Protokola o saradnji jeste jačanje međusobnih aktivnosti, kojima bi kompanije potpisnice približile svoje delatnosti svim građanima i na taj način doprinele razvoju ekonomskog ambijenta naše zemlje“, izjavila je predsednica Izvršnog odbora Kompanije Dunav osiguranje, Ivana Soković.

Potpisivanjem Protokola, rukovodioci  najznačajnijih privrednih institucija u zemlji, Ivana Soković, predsednica Izvršnog odbora Kompanije Dunav osiguranje, Zoran Đorđević, v.d. direktora JP Pošta Srbije, Bojan Kekić, predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica, Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija, formalizovali su dugogodišnju saradnju ove četiri kompanije i postavili okvire za različite oblike zajedničkog delovanja.

Višegodišnje partnerstvo koje Kompanija Dunav osiguranje ima sa stranama potpisnicima, predstavlja temelj daljeg razvoja i produbljivanja bilateralne i multilateralne saradnje, koja se ogleda u zajedničkim projektima koje će Kompanija nastaviti da aktivno realizuje sa svojim partnerima i u narednom periodu.

Pročitajte