Peti po redu Srpski dani osiguranja u Aranđelovcu

objavljeno 24.11.2021.

Vremena se menjaju, a sa njim i tržište osiguranja. Pod sloganom „Tempora mutantur“ održaće se peti put po redu Srpski dani osiguranja, 25. i 26. novembra u Aranđelovcu, gde će se uz prisustvo velikog broja panelista i predstavnika struke razgovarati o novim rizicima i sposobnostima osiguravajuće delatnosti da se prilagodi tržištu.

Srpske dane osiguranja će ispred Udruženja osiguravača Srbije otvoriti Ivana Soković, predsednica IO Kompanije Dunav, koja je ujedno i predsednica UO Udruženja osiguravača Srbije. Ona će se, pored guvernerke NBS, obratiti okupljenima i otvoriti ovu najznačajniju manifestaciju iz oblasti osiguranja u zemlji.

Na ovogodišnjoj konferenciji biće razgovora o tome koliko je pandemija izazvana korona virusom izmenila sektor osiguranja, šta je naučeno iz ove krize i da li su svi akteri spremni za narednu Kovid-20 krizu, a biće održan i okrugli sto na temu koliko je zdravstveno osiguranje snaga i partner države.

Na petim Srpskim danima osiguranja govoriće se i o budućnosti životnih osiguranja nakon pandemije i finansijske krize, kao i o mnogim drugim temama.

Skup je prilika da se u okviru osiguravajuće branše pruže odgovori na neka od pitanja u kom smeru dalje treba razvijati segmente i usluge, a svi zainteresovani mogu program pratiti u direktnom prenosu na youtube kanalu Udruženja osiguravača Srbije V Srpski dani osiguranja – YouTube.

Pročitajte