Karavan Kompanije „Dunav osiguranje“ sa novogodišnjim paketićima prokrstario je tokom ovog meseca širom Srbije, a predstavnici Kompanije 25. decembra posetili su i uručili paketiće deci u brojnim školama i ustanovama za smeštaj dece.

Danas je taj karavan stigao i u Osnovnu školu „Sveti Sava“ u Izvoru kod Pirota i učenicima te škole takođe su uručeni paketići kojima su se oni veoma obradovali.

Novogodišnjom čestitkom i kratkom priredbom i recitacijama učenici su predstavnicima Kompanije zahvalili na poseti i darovima.

Šef interne prodaje u Glavnoj filijali „Dunav osiguranja“ u Pirotu Irena Đorđević, rekla je tom prilikom da predstavnici Kompanije na kraju svake godine sumiraju postignute rezultate i prave planove za predstojeću godinu.

Kao i svake godine do sada, i ove smo učestvovali u realizaciji mnogih humanitarnih akcija i projekata, rekla je Đorđević i podsetila da je tokom leta organizovano renoviranje izdvojenog odeljenja ove osnovne škole u Izvoru, u saradnji sa serijalom emisije „S Tamarom u akciji“.

Mi njima darujemo paketiće, a oni nama osmehe kao satisfakciju za budući rad, rekla je Đorđević.

Istakla je da „Dunav osiguranje“ šestu godinu zaredom organizuje podelu paketića deci iz ustanova širom Srbije, a ove godine podeliće paketiće u Centru za socijalni rad u Babušnici.

Prošle godine to smo učinili u Centru u Dimitrovgradu, i nastojimo da obuhvatimo ceo pirotski okrug  kad su pokloni za decu u pitanju, istakla je Đorđević.

Ona je čestitala predstojeće praznike kako deci tako i učiteljima škole u Pirotu i poželela da budu još  uspešniji i srećniji i da ređaju petice.

Učenica četvrtog razreda Dunja Tošić stihovima je u ime svojih drugara uzvratila na čestitke i zahvalila na poklonima.

Pomoćnik direktora Osnovne škole „Sveti Sava“  iz Izvora Saša Ćirić zahvalio je predstavnicima „Dunav osiguranja“ na paketićima i poseti.

„Zahvaljujući ‘Dunav osiguranju’ i emisiji’ ‘S Tamarom u akciji’, naša škola je renovirana i sada su uslovi mnogo bolji za nastavu i rad“, rekao je Ćirić ističući da je kompletno zamenjena izolacija, spušteni plafoni, unet je nov školski nameštaj, što je sveukupno uticalo da ambijent za učenike bude bolji i lepši.

Izdvojeno odeljenje ove škole pohađa 26 učenika, od kojih su dvoje predškolci.