Neka vaše vikendice budu sigurne tokom cele godine

Kompanija „Dunav osiguranje“ pripremila je akciju osiguranja vikendica i apartmana na Kopaoniku od 30. jula do 01. avgusta 2021.

 

Posedovanje nekretnine na planini pored toga što je dobra investicija, predstavlja najbolji način da slobodne dane provodite u prirodi.  Kako bi vaša kuća za odmor i uživanje bila bezbedna tokom cele godine, Kompanija ’Dunav osiguranje’ pripremila je specijalnu akciju osiguranja nenaseljenih objekata-vikendica i apartmana na planini Kopaonik.

Ukoliko u periodu od 30. jula do 01. avgusta ugovorite osiguranje ovih objekata kod Kompanije ’Dunav’, možete ostvariti popust u iznosu od 10 odsto, dok su za plaćanje premije u celosti predviđene specijalne pogodnosti. Za sve koji se odluče da zaključe ovu polisu, plaćanje premije je moguće i u više mesečnih rata.

Tokom perioda trajanja akcije, agenti prodaje Glavne filijale osiguranja Kraljevo obići će sva Kopaonička vikend naselja i potencijalnim osiguranicima predočiti  prednosti imovinskog osiguranja kroz ponudu koju Kompanija nudi.

Svi zainteresovani za ugovaranje ove vrste osiguranja mogu se obratiti Kontakt centru Kompanije besplatnim pozivom na broj: 0800 386 286 ili putem e-mail-a: kontaktcentar@dunav.com i zakazati svoj termin ugovaranja polise osiguranja.

Pročitajte