„Miljenik potrošača“ najlepši rođendanski dar „Dunav osiguranju“

objavljeno 31.05.2023.

U Medija centru u Beogradu  su, u okviru kampanje „Najbolјe iz Srbije“, u organizaciji udruženja „Moja Srbija” i uz podršku Ministarstva unutrašnje i spolјne trgovine Republike Srbije i Grada Beograda, dodelјena priznanja „Milјenik potrošača“ za najbolјe brendove na domaćem tržištu.

Kompanija „Dunav osiguranje“ je u kategoriji „Osiguravajuća društva” glasovima potrošača izabrana za omilјeni brend i s ponosom drugi put zaredom ponela titulu „Milјenik potrošača”.

Priznanje je u ime Kompanije „Dunav osiguranje“ primila Maja Marković, direktorka Centra za korporativni marketing i brigu o klijentima. Pozdravlјajući okuplјene, zahvalila se najpre organizatorima na realizaciji ovog istraživanja i dodala:

„Priznanje ‘Milјenik potrošača’ našoj kompaniji  dolazi na dan  obeležavanja 49. godišnjice poslovanja pod imenom ‘Dunav osiguranje’.  Nastala davne 1974. godine spajanjem dva osiguravajuća zavoda: ‘Jugoslavija’ i ‘Beograd’, koja su poslovala na teritoriji cele savezne države Jugoslavije, svih ovih godina, bezmalo pola veka postojanja, Kompanija ‘Dunav’ razvija delatnost osiguranja i istovremeno prati potrebe građana Srbije, osavremenjuje svoje usluge i razvija prodajne kanale kako bi bila dostupnija najširem krugu korisnika. A u znak zahvalnosti za ukazano poverenje, kroz projekte društvene odgovornosti zajednici vraća deo ostvarenog profita. Ovo priznanje je još jedan pokazatelј da idemo u dobrom smeru i da je ‘Dunav’ pravi, iskreni prijatelј na koga se korisnik može osloniti. Zaposleni u Kompaniji će se i ubuduće truditi da tako i ostane. Veliko hvala našim osiguranicima i svim građanima koji su prepoznali kvalitet i napore koje ulažemo“, istakla je Maja Marković.

U kampanji „Najbolјe iz Srbije“, u konkurenciji od 1.500 brendova, nominovane su najpoznatije domaće i strane kompanije, koje su svojim glasom građani nagradili za kvalitet i prepoznatlјivost.

 

Foto: Nemanja Pančić

 

 

 

 

Pročitajte