Koliko volite svoju vikednicu?

objavljeno 22.07.2022.

Kompanija „Dunav osiguranje“ i ove godine pripremila je akciju osiguranja vikendica i apartmana na Kopaoniku, u periodu od 29. jula do 31. avgusta

Znamo da je vikendica druga kuća, mesto gde obnavljamo svoju energiju, odmaramo se od svakodnevice i prikupljamo snagu za nove borbe i napore. Ona je naš kutak za obnovu, omiljeno utočište, mesto gde dolazimo u blizak kontakt s prirodom i uživamo u tišini, miru i zelenilu. Međutim, vikendica je i imovina, investicija, te zaslužuje da se prema njoj odnosimo sa istim obzirom i brigom kao i prema stambenom prostoru u kojem živimo. Našu drugu kuću trebalo bi da volimo i tretiramo je kao i prvu. Da bismo mogli ispuniti to očekivanje, Kompanija „Dunav osiguranje“ je i u 2022. godini pripremila posebnu akciju osiguranja nenaseljenih objekata – vikendica i apartmana na planini Kopaonik.

U periodu od 29. jula do 31. avgusta, možete ugovoriti osiguranje svoje vikendice i apartmana sa popustom u iznosu od 10 odsto, dok su za plaćanje premije u celosti predviđene specijalne pogodnosti. Za vas koji se odlučite da zaključite tu polisu, plaćanje premije je moguće i u više mesečnih rata. Tokom trajanja akcije, naše kolege iz Glavne filijale osiguranja Kraljevo kontaktiraće s vlasnicima vikendica u svim kopaoničkim vikend naseljima i potencijalnim i dosadašnjim osiguranicima predočiti ponudu i prednosti ove vrste imovinskog osiguranja. S njima se možete dogovoriti o svemu.

A svi ostali, zainteresovani za ugovaranje osiguranja svojih vikendica, mogu se obratiti i Kontakt centru Kompanije, besplatnim pozivom na broj: 0800 386 286, ili putem imejla kontaktcentar@dunav.com i zakazati svoj termin ugovaranja polise osiguranja.

Pročitajte