„Dunav osiguranje“ vrši povrat premije za osiguranje od auto-odgovornosti samo uz ličnu kartu

objavljeno 05.09.2022.

Nakon što je 27. 8. 2022. godine vratila stare cene auto-osiguranja, Kompanija „Dunav osiguranje“ započela je proces refundacije razlike u premiji osiguranja svojim klijentima koji su u periodu od 3. do 26. avgusta 2022. godine ugovorili polise osiguranja od auto-odgovornosti.

U skladu sa preporukom Narodne banke Srbije i odlukama o vraćanju stare cene i tarife premije na nivo koji je bio u primeni pre 3. 8. 2022. godine, Kompanija je svojim klijentima omogućila da dobiju razliku u premiji na brz i jednostavan način, bez čekanja.

„Dunav osiguranje“ će od 16. 9. 2022. godine započeti proces isplata, a klijenti – fizička lica koja su u periodu od 3. do 26. 8. 2022. godine ugovorili polise osiguranja od auto-odgovornosti, svoj novac će moći da podignu na šalterima JP „Pošte Srbije“ širom zemlјe do kraja oktobra 2022. godine. Kako bi svojim osiguranicima omogućili da postupak refundacije bude što brži i jednostavniji, fizička lica će novac moći da preuzmu samo uz ličnu kartu, bez podnošenja dodatne dokumentacije. Pravnim licima će biti izdata odgovarajuća poslovna dokumenta, a razlika premije će biti uplaćena na tekuće račune pravnih lica.

Stavlјajući brigu o svojim osiguranicima na prvo mesto, „Dunav osiguranje“ i ovim putem potvrđuje trajnu posvećenost klijentima, omogućavajući im uštedu vremena i jednostavnost procesa, a sve u cilјu zaštite njihovih prava i učvršćivanja međusobnog poverenja.

Sve dodatne informacije i obaveštenja klijenti mogu dobiti besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286.

Pročitajte