„Dunav osiguranje“ podrška najstarijim sugrađanima

objavljeno 29.09.2023.

Korisnicima Penzionerske kartice popust za usluge najveće osiguravajuće kuće

Кompanija  „Dunav  osiguranje“ potpisala je Sporazum o saradnji sa Republičkim fondom za penzijsko i invalidsko osiguranje na projektu Penzionerska kartica nove generacije. Kao najveća nacionalna osiguravajuća kuća, „Dunav“ je i tom poslovnom odlukom još jednom potvrdio da je istinski prijatelj svojih osiguranika.

U ime Kompanije domaćinima i okupljenim potpisnicima i novinarima u ime „Dunav osiguranja“ obratila se Ivana Soković, predsednica Izvršnog odbora Kompanije, i tom prilikom je istakla:

– Kompaniji „Dunav osiguranje“ je izuzetna čast što je mogla da se priključi jednom ovako važnom državnom projektu čiji je nosilac Republički fond  PIO. Drago nam je da možemo makar malo da doprinesemo i pomognemo našim najstarijim sugrađanima. Obezbedili smo popust na šest vrsta osiguranja, gde smo prepoznali da naši najstariji sugrađani mogu da imaju najviše koristi i benefita. To je osiguranje njihovih stanova, zatim porodičnih kuća za odmor  – vikendica, tu je i pomoć na putovanju, putničko zdravstveno osiguranje, kako za njih individualno, tako i ukoliko putuju sa celom porodicom,  zatim za osiguranje njihovih vozila polisama  kasko osiguranje i kasko sudar. Bilo bi nam veoma drago da naši najstariji sugrađana iskoristi ove popuste, koji će im od 1. oktobra biti  dostupni u filijalama i poslovnicama Kompanije  širom Srbije.

Relja Ognjenović, direktor Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (Republički fond PIO), u svom obraćanju potpisnicima sporazuma i novinarima istakao je da  čak 900.000 penzionera  već koriste Penzionersku karticu. Ali, kako je pojasnio, važan je i  broj prijavljenih kompanija, bez kojih Penzionerska  kartica ne bi funkcionisala Ognjenović je precizirao da je:

– Republički fond PIO potpisao je 650 ugovora. To pokazuje veliku društvenu odgovornost i privatnog  i držanog sektora i   kontinuiranu brigu o penzionerima. Kada kompanija kao što je „Dunav“ potpiše ugovor i podrži naš projekat, to pokazuje ogromnu odgovornost i prema društvu i prema penzionerima. To je pravi pokazatelj i za ostale kompanije, da slede primer „Dunava“ i da na taj način pomognu i svojoj državi i penzionerima – istakao je on.

Za detaljnije informacije o uslugama osiguranja koje podležu popustima zainteresovani se mogu dodatno informisati  besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije „Dunav“ na broj 0800 386 286, na sajtu Kompanije ili na nekom od prodajnih mesta „Dunav osiguranja“ širom Srbije.

 

 

 

 

Pročitajte