„Dunav osiguranje“ nije na prodaju

objavljeno 12.05.2022.

Nemamo nameru da prodajemo „Dunav osiguranje“ – podvukao je predsednik Republike Aleksandar Vučić, prilikom posete štandu Кompanije na otvaranju Beogradskog sajma automobila, 12. maja.

Na „dunavskom“ štandu dočekali su ga Tatjana Vukić, predsednica Nadzornog odbora, kao i Ivana Soković, predsednica, i Miloš Milanović i Bojan Raičević, članovi Izvršnog odbora Кompanije „Dunav osiguranje“.

Poželevši srdačnu dobrodošlicu predsedniku Republike, Ivana Soković je istakla da je „Dunav osiguranje“ lider na srpskom tržištu osiguranja, da drži gotovo trećinu portfelja, ali da nastoji da bude još bolji i uspešniji.

‒ U oštroj tržišnoj utakmici sa velikim brojem društava, „Dunav osiguranje“ ima primat u osiguranju od auto-odgovornosti, kao i u većini drugih vrsta osiguranja – kazala je Tatjana Vukić, ističući da se Кompanija lavovski bori da očuva i uveća tržišni udeo.

Predsednik je izrazio zadovoljstvo rezultatima koje postiže jedina osiguravajuća kuća u državnom vlasništvu i pohvalio njene napore da još više podigne tržišni udeo.

Pročitajte