Dunav osiguranje, Banka Poštanska štedionica i Mtel u Republici Srpskoj

objavljeno 04.02.2022.

Predstavnici Kompanije Dunav osiguranje a.d.o, Banke Poštanska štedionica a.d. Beograd, i Mtel a.d. Banja Luka, održali su, u sedištu Banke Poštanska štedionica u Beogradu, 3. februara, sastanak na kojem su utvrđene osnovne strateške smernice za zajednički integralni nastup tri kompanije na tržištu Bosne i Hercegovine, odnosno Republike Srpske, ali i Federacije Bosne i Hercegovine.

Na zadovoljstvo svih prisutnih, usaglašeni su stavovi po pitanju otvaranja i daljeg širenja zajedničke mreže poslovnica i BiH, kako bi svi postojeći i potencijalni korisnici mogli da, u najkraćem roku i uz najniže troškove, zadovolje svoje potrebe u okvirima delatnosti ovih kompanija i iskoriste sve prednosti proizvoda i usluga koje im se pružaju.

U planu je kreiranje zajedničkog paketa, koji će sadržati najatraktivnije proizvode i usluge sve tri kompanije, i omogućiti korisnicima da ostvaruju značajne benefite. kako kvalitativno, tako i finansijski.

Na ovaj način sve tri kompanije, kao lideri u svojim oblastima poslovanja, započinju još jedan segment poslovne saradnje, čija se operacionalizacija očekuje u vrlo kratkom vremenskom periodu.

Pročitajte