„Dunav auto“ na još jednoj adresi

objavljeno 29.04.2022.

Novi Sad dobio moderan centar za pružanje usluge tehničkog pregleda i registracije vozila

Najveća mreža tehničkih pregleda u našoj zemlji, „Dunav auto“, otvorio je još jedan savremeno opremljen centar za pružanje usluge tehničkog pregleda putničkih i lakih teretnih vozila u Novom Sadu. Kako bi svojim klijentima omogućili da na jednom mestu brzo i lako obave sve što im je potrebno za kompletnu registraciju vozila, u novootvorenom centru moguće je dobiti usluge tehničkog pregleda, registracije i izdavanja registracione nalepnice.

Za bezbedno učestvovanje u saobraćaju, u okviru „Dunav centra“ Novi Sad moguće je, pored obaveznih polisa osiguranja od auto-odgovornosti, zaključiti i druge vrsta osiguranja za sve nepredviđene okolnosti u vožnji: polise auto-kaska, pomoći na putu, neku od polisa iz paketa „auto-bonus plus“ za osiguranje od auto-nezgode ili osiguranje stakala na vozilu, kao i mnoge druge. Usluge platnog prometa koje se pružaju u okviru „Dunav centra“ omogućiće klijentima da sve završe na jednom mestu, bez čekanja i odlazaka u drugi servis. Uz mogućnost plaćanja registracije na tri do 12 mesečnih rata čekovima građana, administrativnim zabranama i platnim karticama, sugrađani mogu da dobiju sve usluge koje su im potrebne.

Moderni centri „Dunav auta“ poseduju najsavremeniju opremu u skladu s važećim standardima, dok je visoka obučenost kontrolora na tehničkim pregledima garant zadovoljstva naših klijenata. Novootvoreni centar „Dunav auta“ u Novom Sadu još je jedna od skoro 70 takvih lokacija širom zemlje i nalazi se u Bulevaru Vojvode Stepe 78. Kako bi se klijentima omogućilo da bez čekanja obave sve što je potrebno na tehničkom pregledu, termini za zakazivanje mogu se dobiti pozivom na brojeve telefona: 066/825-8743 i 021/661-4577.

 

Pročitajte