Događaj za pamćenje i poštovanje

objavljeno 29.12.2021.

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima, u „Dunav osiguranju“ 27. decembra, svečano su uručene zahvalnice i prigodni pokloni koleginicama i kolegama koji su u Kompaniju ugradili četrdeset i više godina rada. Obeležavanju tog dragocenog jubileja prisustvovali su Ivana Soković, predsednik Izvršnog odbora Kompanije, Miloš Milanović, član Izvršnog odbora, Miroslav Ristić, predsednik Sindikalne organizacije Kompanije „Dunav osiguranje“ i Sarita Olević, predsednik Odbora Sindikalne podružnice Generalne direkcije.

‒ U vreme kada sa zadovoljstvom svodimo rezultate poslovanja u godini koja je na izmaku, želja nam je da odamo priznanje koleginicama i kolegama koji su svojim vrednim, odanim višedecenijskim radom doprineli dugovečnosti i dobrim rezultatima Kompanije. Iako se takva istrajnost u karijeri ne sreće često, veoma je poželjna, pogotovo u kompanijama koje poput naše imaju 3.000 i više zaposlenih. Rezultate za primer uvek brže postižu ljudi koji su znanja i veštine u ovoj kući počeli da grade kao pripravnici, koji znaju kako izgleda rad na šalteru ili u proceni šteta, koji poznaju procese od početka do kraja ‒ istakla je Ivana Soković i zahvalila se „dunavskim“ doajenima na predanom radu i iskustvu koje su nesebično delili sa mlađima.

‒ Lojalnost zaposlenih neprocenjiva je vrednost za jednu Kompaniju, koja to mora da prepozna i da ceni ‒ naglasio je Miloš Milanović. ‒ „Dunav“ je svestan značaja svojih kadrova, njihovog znanja i iskustva, te nije slučajno što, uvažavajući njihovu vrednost, neprikosnoveno drži i čuva lidersku tržišnu poziciju. „Dunav“ u svojim redovima neguje vredne, lojalne ljude i to je ono što ga izdvaja od drugih kompanija.

‒ Za odnos prema Kompaniji kao prema sopstvenom domu i prema kolegama kao prema članovima porodice, nemoguće je odužiti se. Ali je važno da znate da vas nismo zaboravili, da smo zahvalni za trag koji ste ostavili i da imate svoje mesto u trajanju „Dunav osiguranja“ ‒ rekao je Milanović.

U ime jubilaraca, za ukazanu pažnju zahvalila se Ljiljana Radosavljević iz Glavne filijale „Dunava“ u Jagodini.

‒ Ponosni smo na naš „Dunav“, koji nam je bio i ostao druga kuća. I kao u svakoj kući, bilo je bezbroj lepih i poneka loša uspomena, koju smo vremenom zaboravili. Ostalo je sve ono lepo čega ćemo se zauvek sećati poput ovog događaja za pamćenje i poštovanje.

Zahvalnice za 40 i više godina rada u Kompaniji dobili su Milan Stefanović iz GFO Kruševac, Momčilo Dragićević iz Službe za naknadu šteta Čačak, Dragan Gajić, šef poslovnice Alibunar, GFO Pančevo, Planinka Ilić iz Funkcija za ljudske resurse, Milena Jokić iz Službe za naknadu šteta Šabac, Slađana Nikolić iz Službe za finansijsko-računovodstvene poslove Niš, Rade Peković iz Direkcije za procenu i preuzimanje rizika, Stanislav Petković iz Službe za naknadu šteta neživotnih osiguranja Stari grad, Ljiljana Radosavljević iz Odeljenja za finansijsko-računovodstvene poslove Jagodina, Branislav Ranković iz GFO Šabac, Sima Stojanović iz Odeljenja za finansijsko-računovodstvene poslove Vranje i Mladen Todorović iz GFO Kragujevac.

Pročitajte