Karavan „Budi hrabra“ – Imaš prijatelja

objavljeno 04.10.2021.

Kompanija „Dunav osiguranje“ partner u projektu prevencije raka dojke Udruženja „Žena uz ženu“

Oktobar se širom sveta obeležava kao Međunarodni mesec borbe protiv raka dojke. Tim povodom Kompanija „Dunav osiguranje“ pružila je podršku Udruženju „Žena uz ženu“ kroz projekat „Budi hrabra“, koji za cilj ima podizanje svesti o rasprostranjenosti ove bolesti i važnosti prevencije i ranog otkrivanja maligniteta.

U sklopu ove akcije, Karavan opremljen ultrazvučnim aparatom i neophodnom opremom za dijagnostički pregled obići će gradove širom Srbije, kako bi u svakom od njih pružio mogućnost ženama da obave besplatne preglede.

„Zdravlje je jedina želja koju svi delimo, i zato Kompanija ‘Dunav osiguranje’ učešćem u projektu želi da ukaže na značaj preventive i redovnih sistematskih pregleda. U nastojanju da omogućimo najviši stepen medicinske zaštite i finansijsku podršku za sve nepredviđene troškove lečenja, želimo da ukažemo na razloge zašto je važno imati dobrovoljno zdravstveno osiguranje,“ istakla je Mara Lalić, direktorka Interne prodaje Kompanije „Dunav osiguranje“ na otvaranju Karavana, i potom dodala:

„Redovni pregledi mogu značajno doprineti ranom otkrivanju i uspešnom lečenju svake bolesti. Pojedine maligne bolesti, poput raka dojke, mogu biti stopostotno izlečive ukoliko se otkriju u prvom stadijumu. Iz tog razloga, Kompanija ‘Dunav osiguranje’ je na najbolji način prepoznala realne potrebe i prioritete u oblasti zdravlja i kreirala program zdravstvenog osiguranja, koji osim finansijske podrške obuhvata i stručnu – a to je mogućnost pribavljanja drugog lekarskog mišljenja u referentnim onkološkim centrima u svetu.“

Karavan „Budi hrabra“ obilaziće tokom oktobra gradove u našoj zemlji, kako bi se ženama širom Srbije pružila mogućnost da obave besplatan ultrazvučni pregled, a u svakom od njih savetnici Kompanije „Dunav“ će predstaviti ponudu dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, dok će zainteresovani moći da saznaju više i o finansijskoj podršci za slučajeve obolevanja od kancera.

 

Trasa Karavana

1.10. – 3.10. – Beograd

6.10. – 7.10. – Zrenjanin

10.10. – 11.10. – Subotica

16.10. – 17.10. – Novi Sad

18.10. – 19.10. – Valjevo

20.10. – 23.10. – Požarevac

24.10. – 25.10. – Velika Plana

26.10. – 27.10. – Niš

28.10. – 29.10. – Leskovac

30.10. – 31.10. – Vranje

 

Više detalja u vezi sa programom osiguranja Cancer Protection zaintersovani mogu dobiti besplatnim pozivom Kontakt centra kompanije „Dunav osiguranje“ na broj 0800 386 286 ili na sajtu www.dunav.com

Pročitajte