Bezbrižno zlatno doba sa „Dunav osiguranjem“

objavljeno 10.02.2023.

Kompanija „Dunav osiguranje“ učestvovala je u manifestaciji „Zlatno doba“ upriličenoj povodom obeležavanja 100 godina penzijskog sistema u našoj zemlji, koju je 10. februara u Palati „Srbija“ organizovala Vlada Republike Srbije, a predsednik Republike Aleksandar Vučić svojim prisustvom i obraćanjem ukazao na brigu države za stariju populaciju. Tom prilikom predsednik Republike posetio je štand Kompanije „Dunav osiguranje“ i zadržao se u razgovoru sa  Bojanom Raičevićem, članom Izvršnog odbora „Dunav osiguranja“, i Nikoletom Šubert, direktorkom Direkcije za prodaju životnih osiguranja.

 

‒ Pored različitih individualnih vidova osiguranja namenjenih našim starijim klijentima, „Dunav osiguranje“ kroz dugogodišnju poslovnu saradnju sa oko 180 udruženja i saveza penzionera širom Srbije ima zaključene kolektivne polise životnog osiguranja kojima je osigurano 220.000 penzionera. Klijentima starijeg životnog doba namenjeno je i kolektivno osiguranje korisnika kredita, osmišljeno u cilju zaštite finansijske usluge koju koriste penzioneri. Naime, u saradnji s našim najvećim partnerom Bankom „Poštanskom štedionicom“ (BPŠ), svi penzioneri koji su korisnici kredita u toj banci automatski su osigurani u „Dunavu“ ‒ rekla je Nikoleta Šubert i dodala da tu uslugu životnog osiguranja, u poslednjih pet godina saradnje sa BPŠ, koristi više od 450.000 penzionera.

 

Događaju u Palati „Srbija“ prisustvovalo je oko 300 penzionera, a svoje štandove su, pored Kompanije „Dunav osiguranje“, imali i Fond PIO, Republički fond za zdravstveno osiguranje, JP „Pošta Srbije“, Banka „Poštanska štedionica“, „Službeni glasnik“, „Turistička organizacija Srbije“ i Udruženje banja Srbije. Uz prigodan program u kome su učestvovali hor „Kolibri“ RTS-a i hor penzionera „Sremci“, prisutnim gostima predstavljena je penzionerska kartica nove generacije i „Vodič za penzionere“.

 

„Dunav osiguranje“ se brižljivo stara o svim kategorijama stanovnika, te je tako partner i podrška udruženjima i savezima penzionera u sprovođenju njihovih aktivnosti, projekata i manifestacija. Vodeći se principima društveno odgovornog poslovanja, „Dunav“ je pouzdan oslonac Vladi Republike Srbije u njenoj socijalno odgovornoj politici.

 

Pročitajte