Тамо где је Дунав најшири...
У нашој земљи, Дунав је најшири. Попут ове велике реке, главне артерије европског континента, и ми се трудимо да ширином душе обухватимо све што цвета и напредује.

Корпоративна и друштвена одговорност данас је широко распрострањен појам. ЦСР је постао наука, предмет научних и универзитетских студија. Међутим, за нас у „Дунав осигурању“, то је истинска потреба и потврда наше спремности да увек станемо иза правих и проверених вредности. Подршком младима, талентованима и успешнима, без обзира на то да ли се ради о пројектима из области спорта, науке, уметности или неког другог поља друштвеног живота, настојимо да племенитошћу и љубављу заједници вратимо бар део онога што је она нама подарила у деценијама у којима смо постали успешна компанија и стуб осигурања у Србији.

Прави пријатељ је одговоран пријатељ

Бити успешан, лидерски оријентисан, једном речју најбољи – то је нашој компанији увек био и остао циљ коме стреми, али и једина позиција на којој се осећамо комотно и као у свом природном окружењу. Међутим, научили смо да лидерство носи одговорност према друштву и појединцу, према природи и свему што чини наш дивни свет. Научили смо да само племенитост и широко срце омогућавају истинско лидерство. Зато смо неуморни да стигнемо тамо где ћемо бити и остати прави пријатељ свима којима је то потребно.

Пројекат „Пријатељ од детињства“

Компанија „Дунав осигурање“ одувек је пуног срца тражила прилику да постане партнер у пројектима за најмлађе. Свесни да истинско корпоративно деловање захтева задобијање дечјег поверења, и да се тако утире пут који води до правог узајамног поверења с клијентом, покренули смо пројекат „Пријатељ од детињства“, који за циљ има то да низом манифестација љубави и подршке посведочи нашу приврженост деци, њиховим потребама и њиховом погледу на свет.