„Zlatna kaciga“ za Milana Nikolića

By 04.10.2013 28 фебруара, 2017 DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Četvrtog oktobra u prostorijama opštine Zvezdara održana je pres konferencija „Milan Nikolić – put ka Evropi“, posvećena uspehu ovog desetogodišnjeg Beograđanina, dobitnika „Zlatne kacige“ i najmlađeg karting prvaka Srbije i Evrope . Kao osvedočenom prijatelju i osiguravaču mladog vozača, Kompaniji

„Dunav osiguranje“ odranije je poznat talenat Milana Nikolića. Voditelj konferencije bio je Miša Ćirić, direktor Diaspora Group Srbija, a o Milanovim uspesima govorili su: Edip Šerifov, predsednik GO Zvezdara, Čeda Brkić, najtrofejniji automobilski as naše zemlje i osvajač „Dijamantske kacige“, Meri Nikolić, majka Milana Nikolića i predsednica AKK Zvezdara i Dejan Čolović, direktor Sportskog saveza Srbije. Desetogodišnji vozač je uputio izraze zahvalnosti onima koji podržavaju njegovo bavljenje automobilizmom , a naročito je izdvojio značaj saradnje s najvećom domaćom osiguravajućom kućom.

Mladi šampion Srbije u kartingu je odbranio titulu i ispunio obećanje za osvajanjem „Zlatne kacige“.

„Ispunio sam svoju želju i ostvario obećanje svima vama “ – poručio je Milan Nikolić, izrazivši nadu da će jednog dana pobeđivati i na trkama F1 („Formule 1“) . Inače, Milan je već treći put pobednik takmičenja i dobitnik „Zlatne kacige“, a njegova dalja sportska karijera usmerena je ka Evropi. Ulaganjem u talenat i kvalitet, „Dunav osiguranje“ nastoji da pomogne u stvaranju savesnijeg i boljeg društva, kao stožer društvene odgovornosti među osiguravajućim kompanijama u Srbiji.