VIZIJA I MISIJA

Vizija

 

Naša je vizija da stvorimo stalnu prednost na tržištu obezbeđujući svojim osiguranicima, saradnicima i poslovnim partnerima usluge i poslovne odnose koji imaju veću vrednost nego kod drugih kuća.

Gradimo uspešnu i sigurnu poslovnu budućnost za nas i sve one što rade i sarađuju s nama.

Misija

 

Naša je misija da svojim klijentima ponudimo usluge vrhunskog nivoa, potpuno prilagođene njihovim željama i potrebama.

Nastojimo da uvećamo broj klijenata koji će umeti da vrednuju našu rešenost da ponudimo vrhunske usluge, kao i da prepoznaju naš pristup poslovanju, koji podrazumeva da uvek činimo korak dalje i stvaramo dodatne vrednosti.
Nastojimo da svojim klijentima omogućimo vrhunsku uslugu osiguranja pod najpovoljnijim uslovima.

Trudimo se da sa svojim klijentima održimo dugoročne i međusobno uspešne poslovne odnose zasnovane na širokom spektru naših usluga.
Nastojimo da najsavremenije informacione tehnologije i brza i fleksibilna komunikacija u svim aspektima poslovanja postane svakodnevni imperativ naše poslovne politike.

Kako bismo postigli kontinuitet usluge najvišeg nivoa, uvodimo najsavremenije standarde poslovanja, specifična odeljenja i radne procedure. Naši ljudi su sposobni, potpuno obučeni profesionalci koji su usvojili najviši etički kodeks poslovanja i mogu da izvrše i najdelikatnije zadatke na tržištu.