Sigurni s polisom „Dunav osiguranja“

Kompanija „Dunav osiguranje“, kao osiguravajuća kuća od poverenja, tokom proteklog perioda vanrednog stanja nastojala je da i u najtežim vremenima bude oslonac svojim osiguranicima (koje je pandemija zadesila na putu), kako bi im obezbedila kvalitetnu zaštitu i komfor prilikom pružanja usluga osiguranja. Posebno brinući o zaštiti zdravlja, kako naših klijenata, tako i zaposlenih, „Dunav osiguranje“, kao društveno odgovorna kompanija, podržavamo nacionalnu kampanju i preporuke struke da leto pred nama provedemo u našoj zemlji, na nekoj od brojnih turističkih atrakcija na mapi Srbije. Svesni da život mora da se nastavi, uz sve mere opreza, nastavićemo da i u letnjem periodu budemo maksimalno u funkciji potreba naših građana koji će iz neodložnih razloga i radi realizacije svojih planova ipak otputovati van granica naše zemlje.

Kompanija „Dunav“ svim sugrađanima koji putuju u neku od evropskih zemalja, kao i u Tursku ili u Rusku Federaciju, pruža mogućnost zaključenja polise putničkog zdravstvenog osiguranja (PZO) ili paketa putnog osiguranja, koji pored pokrića brojnih standardnih rizika što se mogu iznenada ostvariti tokom putovanja, pokriva i rizik od kovida 19, uz doplatu od 50 odsto. Suma osiguranja po polisi PZO iznosi 35.000 evra.

 

Polisa PZO uz uključen rizik od kovida 19 pruža pokriće od sledećih rizika:

– troškove neophodnih medicinskih pregleda ovlašćenog lekara i troškove testiranja u slučaju ispolјavanja simptoma infekcije radi hitne medicinske pomoći i dijagnoze infekcije kovidom 19;

– troškove nabavke lekova u vanbolničkom lečenju za slučaj potvrđene infekcije;

– troškove bolničkog lečenja u skladu s ovim uslovima i

– troškove repatrijacije u vrednosti do 5.000 evra u skladu s uslovima PZO i paketa putnog osiguranja.

 

Osiguravajuće pokriće za osigurane slučajeve infekcije kovidom 19 ne obuhvata:

– preventivno testiranje na kovid 19;

– troškove boravka u karantinskoj izolaciji.

 

Popust od 15 % na onlajn zaključenu polisu putnih osiguranja

Zaključivanje polise putničkog zdravstvenog osiguranja i paketa putnog osiguranja u navedenom periodu donosi i 15 % popusta na premiju ukoliko polisu zaključite onlajn, posetom sekcije Kupi online na www.dunav.com.

Letnja akcija „Raspakujte brige i osigurajte se tokom putovanja“ trajaće od 15. juna do 30. septembra, što podrazumeva i dan povratka u Srbiju.

 

Pristupačne premije za osiguranje od kovida 19

Individualna polisa PZO za sedam dana boravka u inostranstvu (zemlje EU, Ruska Federacija ili Turska), bez uključenog rizika od kovida 19 staje oko 864 dinara, ili samo 730 dinara u slučaju kupovine ove polise onlajn. Ukoliko prilikom zaključenja polise PZO osiguranik želi da ugovori pokriće i od kovida 19, i pritom polisu zaključi u nekoj od poslovnica, premija iznosi 1.296 dinara, odnosno 1.100 dinara prilikom kupovine polise onlajn.

Detaljnije informacije svi zainteresovani mogu dobiti besplatnim pozivom na broj Kontakt centra „Dunav osiguranja“ 0800 386 286, putem i-mejla kontaktcentar@dunav.com, ili na sajtu Kompanije www.dunav.com.