Kompanija „Dunav osiguranje“ omogućava specijalne popuste za osiguranje motornih vozila, koji se mogu ostvariti i nakon Sajma automobila, u poslovnicama „Dunava“ širom Srbije, u svim Dunav centrima i preko agenata prodaje.

Kompanija „Dunav“ nudi popust od 15 odsto na zaključenje auto-kasko polise za nova vozila proizvedena 2018. i 2019. godine, koja se prvi put registruju, popust od 10 odsto pri zaključenju auto-kasko polise za ostala putnička vozila, kao i pri zaključenju mini-kasko polise; popust od 50 odsto za obnavljanje ili zaključenje nove polise osiguranja od auto-nezgode, sa osiguranom sumom do 1.000.000 dinara za slučaj invaliditeta i osiguranom sumom od 500.000 dinara za slučaj smrti usled nesrećnog slučaja uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja auto-odgovornosti, te popust od 20 posto za premiju osiguranja pomoći na putu, uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od auto-odgovornosti ili polisu auto-kaska, ili mini-kaska.

Promotivna akcija popusta „Dunav osiguranja“ trajaće do 30. aprila ove godine.

Detaljnije informacije mogu se dobiti na adresi www.dunav.com i besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286.