Poštujući mere Vlade Republike Srbije uvedene u cilju sprečavanja širenja i suzbijanja opasnog koronavirusa, Kompanija „Dunav osiguranje“, kao firma koja posluje u skladu s najvišim standardima društvene odgovornosti, odlučila je da svojim klijentima maksimalno olakša proces rešavanja nastalih štetnih događaja u sadašnjim vanrednim okolnostima. Ubuduće, naši klijenti, fizička i pravna lica, mogu nas obavestiti o nastaloj šteti onlajn. Takođe, zahteve za naknadu štete sa pratećom dokumentacijom i dalje mogu dostavljati i poštom.

Nakon prijema onlajn obaveštenja o nastaloj šteti, kao i zahteva poslatih poštom, korisnike naših usluga osiguranja kontaktiraće stručna lica Kompanije radi davanja svih neophodnih instrukcija o daljem procesu regulisanja zahteva.

Elektronski obrasci obaveštenja o nastalim štetama, posebno za fizička a posebno za pravna lica, kao i odgovarajući obrasci neophodni za proces rešavanja odštetnih zahteva, te adresar nadležnih službi, nalaze se na zvaničnoj internet stranici Kompanije www.dunav.com

Podsećamo da su rokovi za prijavu odštetnih zahteva produženi do normalizacije situacije u zemlji i ukidanja vanrednog stanja i odgovorno poručujemo klijentima da će svi njihovi odštetni zahtevi biti uredno obrađeni i rešeni bez nepotrebnog rizika po njihovo zdravlje i zdravlje njihovih porodica.

Naš Kontakt centar odgovoriće na sva pitanja klijenata u vezi s onlajn obaveštenjem o nastaloj šteti i pružiće im odgovarajuća pojašnjenja svakog radnog dana od 7:30 do 21:00 čas putem telefonskog broja 0800 386 286 i i-mejl adrese kontaktcentar@dunav.com.