Sa ukidanjem vanrednog stanja u našoj zemlji, Kompanija „Dunav osiguranje“ vraća se svom redovnom radnom vremenu od 8 do 16 časova. Od ponedeljka, 11. maja, sve organizacione jedinice Kompanije na teritoriji Srbije radiće kako su radile i pre uvođenja mera Vlade i Narodne skupštine Republike Srbije.

Svi naši objekti, prodajni punktovi, te šalteri za prijavu i naknadu šteta biće snabdeveni neophodnom zaštitnom opremom i dezinfekcionim sredstvima da bi i u narednom periodu bili obezbeđeni uslovi za rad u skladu s definisanim pravilima bezbednosti zdravlja kako zaposlenih tako i naših klijenata.

U Kompaniji će se i ubuduće aktivno pratiti razvoj epidemije koronavirusa i preporuke nadležnih organa i institucija, u skladu s kojima će se preduzimati mere zaštite zdravlja stanovništva, kao i mere za održavanje redovnog procesa rada.

Preporuka našim klijentima jeste da i dalje koriste naše onlajn usluge, a za sve potrebne informacije na raspolaganju je naš kontakt centar, koji je dostupan radnim danima od 7.30 do 19.30 časova posredstvom telefonskog broja 0800 386 286, kao i i-mејl аdrеse kontaktcentar@dunav.com.