Kompanija „Dunav osiguranje“ aktivno prati razvoj epidemiološke situacije i mere i preporuke nadležnih državnih institucija, te je u skladu s merama Kriznog štaba Republike Srbije donela obavezujuće mere, koje treba da suzbiju dalje širenje koronavirusa i doprinesu zaštiti zdravlja kako zaposlenih tako i naših klijenata.

U svim poslovnim prostorijama Kompanije obavezno je nošenje zaštitnih maski, te sprovođenje drugih propisanih mera zaštite.

Na ulazu u naše poslovne objekte postavljena su vidna obaveštenja o tome da je ulazak moguć isklјučivo sa zaštitnom maskom.

Broj klijenata koji u istom trenutku borave u službenim prostorijama Kompanije ograničen je na maksimalno dozvolјen u skladu s veličinom prostora i preporučenom bezbednom razdalјinom između osoba.

U cilјu zaštite zdravlјa klijenata, zaposlenih i njihovih porodica, apelujemo da se i van naše kompanije pridržavate donetih mera i preporuka, da obavezno nosite zaštitne maske, da vodite računa o preporučenoj distanci i da sve kontakte svedete na najneophodniju meru.

Radno vreme Kompanije ostaje neizmenjeno, od 8 do 16 časova, a naš Kontakt centar na raspolaganju je klijentima radnim danima od 7:30 do 19 časova, subotom od 9 do 14 časova putem telefonskog broja 0800 386 286 i i-mejl adrese kontaktcentar@dunav.com.

Pravi prijatelj je odgovoran prijatelj!