U susret novogodišnjim i božićnim praznicima Kompanija „Dunav osiguranje“ poklonila je novogodišnje paketiće deci u SOS dečjem selu u Sremskoj Kamenici.

Kompanija „Dunav osiguranje“ petu godinu zaredom daruje više od 2.000 slatkih novogodišnjih paketića devojčicama i dečacima koji borave u 86 ustanova širom Srbije, kao i deci ugroženoj zdravstvenim i egzistencijalnim problemima.

„U Vojvodini ćemo obići više od 20 ustanova i darovaćemo oko 500 paketića. Mi svake godine dolazimo u SOS dečje selo i srećni smo što dobijamo priliku da pokažemo da smo pre svega prijatelji ove dece“, istakla je Nataša Novčić, direktorka GFO „Dunav osiguranje“ 2 Novi Sad, prilikom uručenja novogodišnjih paketića štićenicima u SOS dečjem selu u Sremskoj Kamenici.

Nataša Novčić dodaje da je poklon najlepši način da se pokaže „šta osećamo, da pokažemo šta mislimo, da se s nekim sprijateljimo“.

Najveća nacionalna osiguravajuća kuća „Dunav osiguranje“ nastoji da obraduje najmlađe i učini im novogodišnje i božićne praznike veselijim.

„Zahvaljujući Kompaniji ‘Dunav osiguranje’, deca i dečje selo osećaju se sigurnim tokom cele godine, a pogotovo nam mnogo znači ova akcija Kompanije i pokloni koje daruju – novogodišnji slatki paketići, koji će obradovati našu decu“, rekao je direktor SOS dečjeg sela u Sremskoj Kamenici Mirko Jankelić.

Nakon svečane priredbe koju su izvela deca Dečjeg sela, vršilac dužnosti direktora te ustanove uručio je zahvalnicu Kompaniji „Dunav osiguranje“ za plemenitost i humanost koju pokazuje ove  godine, kao i mnogo godina unazad.

Zahvalnicu je ispred Kompanije „Dunav“ primila Nataša Novčić, direktorka GFO „Dunav osiguranja“ 2 u Novom Sadu.

Do 13. januara 2019. godine direktori regiona i glavnih filijala „Dunava“, uz najlepše novogodišnje želje, uručiće paketiće i deci u Nišu, Vranju, Užicu, Sremskoj Mitrovici, Obrenovcu, Mladenovcu, Lazarevcu, Zrenjaninu, Somboru, Leskovcu, Pančevu, Pirotu, Kruševcu, Požarevcu, Smederevu, Jagodini, Kragujevcu, Zaječaru, Čačku, Kraljevu, Šapcu, Valjevu i Novom Pazaru.