Kompanija „Dunav osiguranje“ povodom novogodišnjih i božićnih praznika, obradovala je novogodišnjim paketićima devojčice i dečake koji borave u „Centru za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite“ u Vranju.

Samo na području opština: Vranje, Pirot, Leksovac, Bujanovac, Trgovište, Niš i Kruševac direktori Glavnih filijala „Dunav osiguranja“ posetili su 16 ustanova u kojima borave deca.

– Poklon je najlepši način da pokažemo šta osećamo, da pokažemo da na nekoga mislimo, da se sa nekim sprijateljimo. Najveća nacionalna osiguravajuća kuća „Dunav osiguranje“ nastoji da obraduje najmlađe i učini im praznike veselijim. Ove godine na području Glavne filijale Vranje,  poklonili smo oko 80 slatkih novogodišnjih paketića deci ugroženoj zdravstvenim i egzistencijalnim problemima. Verujem da će slatki novogodišnji paketići bar malo ulepšati praznične dane ovoj deci i izmamiti im osmeh, istakao je Boban Kostić, direktor Glavne filijale „Dunav osiguranje“, prilikom uručenja novogodišnjih paketića štićenicima u „Centru za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite“, u Vranju.

Boban Kostić je tom prilikom pozvao i druge kompanije da budu društveno odgovorne i pridruže se ovakvim akcijama.

Direktorka „Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite“ u Vranju Ivana Tasić rekla je da ovakve akcije mnogo znače deci.

„U svoje lično ime i u ime dece iz „Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite“ zahvaljujem se Kompaniji „Dunav osiguranje“ na ukazanoj pažnji i što su današnjim gestom obradovali decu iz dnevnog boravka. Kompanija „Dunav“ je i prošle godine poklonila paketiće našoj deci. Verujem da će i narednih godina uveseljavati štićenike Centra sličnim darovima. Prilika je da pozovem i ostale kompanije da slede primer najveće osiguravajuće kuće u Srbiji i da shodno mogućnostima pruže pomoć deci tokom cele godine, “ istakla je Ivana Tasić.

Deca iz Centra su prigodnim programom i novogodišnjim čestitkama koje su sami napravili uzvratili pažnju predstavnicima „Dunava“.