Danas je počela s radom ekspozitura Banke „Poštanska štedionica“ na zlatiborskoj promenadi u objektu Odmarališta „Dunav osiguranja“.

Ekspozitura je otvorena u samom centru Zlatibora, u prostoru tradicionalnog poslovnog partnera i prijatelja kompanije „Dunav osiguranje“, rekla je Ivana Sotirov iz Banke „Poštanska štedionica“.

Dodala je da je ovo jedan u nizu zajedničkih poslovnih poduhvata dve državne finansijske organizacije.

Ekspozitura na zlatiborskoj promenadi je 187. ekspozitura u mreži Banke „Poštanska štedionica“.

„Banka ‘Poštanska štedionica’ je najveća domaća banka u 100-procentnom državnom vlasništvu, a sledeće godine proslaviće 100 godina uspešnog rada. Danas smo banka koja je prema veličini poslovne mreže i sa 2.000 zaposlenih u samom vrhu bankarskog sektora Srbije“, rekla je Ivana Sotirov i dodala da banka ima i dve mobilne ekspoziture, po čemu je jedinstvena u Srbiji.

                           

„Uvereni smo da će ova novootvorena ekspozitura na Zlatiboru, kao i sama državna banka ‘Poštanska štedionica’, biti oslonac svim našim vernim ali i novim klijentima u ovom regionu, kao i svim turistima koji će sve više, iz godine u godinu, posećivati ovu planinu“, rekla je ona.

Član Izvršnog odbora „Dunav osiguranja“ Miloš Milanović naglasio je da je otvaranje ekspoziture dokaz uspešnosti i raznovrsnosti saradnje s Bankom „Poštanska štedionica“, koja se već 15 godina sve više širi.

„Naša saradnja je sve čvršća i svakog dana i godine se usavršava, a okrenuta je u posebnom smeru, gde je klijent osiguranik, odnosno klijent banke, u glavnom fokusu“, rekao je on.

Dodao je da Banka „Poštanska štedionica“ predstavlja najznačajnijeg klijenta „Dunav osiguranja“ u eksternoj prodaji.

On je naglasio da su obe kompanije posvećenje najstarijima, ali i najmlađima, i naročito istakao saradnju u oblastima projekta društvene odgovornosti.

„S posebnom pažnjom bih istakao Sportske igre mladih, koje zajedno podržavamo i u kojima pružamo mogućnost najmlađima da na sportskim terenima uđu u prve životne pobede“, rekao je Miloš Milanović.

Dodao je da će ekspozitura Banke „Poštanska štedionica“ upotpuniti sadržaje koje pruža Odmaralište „Dunav“.

Banka „Poštanska štedionica“ danas je u centru Zlatibora, na promenadi, imala otvorenu i mobilnu ekspozituru s bankomatom.