Poštovani klijenti,

Obaveštavamo vas da u skladu s novim merama Kriznog štaba Republike Srbije povodom aktuelne epidemiološke situacije radno vreme Kompanije „Dunav osiguranje“ ostaje neizmenjeno – od 8 do 16 časova, a Kontakt centar na raspolaganju vam je radnim danima od 7:30 do 19:30 časova, te subotom od 9 do 14 časova putem telefonskog broja 0800 386 286 i i-mejl adrese kontaktcentar@dunav.com.

Na veb-stranici www.dunav.com možete se upoznati sa širokom ponudom naših osiguravajućih usluga, a takođe imate i mogućnost da uputite zahtev za dostavljanje ponude za onu uslugu za koju ste zainteresovani. Ukoliko planirate neodložno putovanje i potrebno vam je putno zdravstveno osiguranje, do njega možete doći jednostavnim klikom na link „Кupi onlajn“. U slučaju štete, na raspolaganju vam je mogućnost onlajn prijave.  Po prijemu obaveštenja o šteti, s vama će kontaktirati stručno lice koje će vam pružiti sva potrebna uputstva za dalje postupanje.

Ukoliko se pak odlučite da svoje osiguranje zaključite dolaskom u neku od poslovnica „Dunava“, ne brinite, u našim prostorijama primenjene su sve neophodne higijenske mere, vodi se računa o fizičkoj distanci između stranaka i zaposlenih i preduzete su sve ostale mere zaštite.

Ostanite zdravi i sigurni! Prijatelj ostaje prijatelj!