Kompanija „Dunav osiguranje“ podržala jubilarni 50. sabor trubača u Guči

By 02.08.2010 23 новембра, 2016 Vesti

Kompanija „Dunav osiguranje“, nacionalni lider u oblasti osiguranja, potpisivanjem ugovora o partnerstvu, podržala je najveću svetkovinu trube u regionu – 50. jubilarni dragačevski Sabor trubača u Guči.

„Kao kompanija koja baštini tradiciju dugu više od 140 godina, zadatak nam je da čuvamo kulturne i tradicionalne vrednosti koje Srbiju predstavljaju na autentičan način domaćoj i inostranoj javnosti. Sabor trubača u Guči je sasvim sigurno jedna od najvećih i najvažnijih manifestacija koja već 50 godina uspešno promoviše autentični srpski zvuk trube i svega onoga što našu zemlju čini jedinstvenom na evropskoj kulturnoj mapi.

„Drago nam je što na ovaj način „Dunav osiguranje“ doprinosi razvoju jednog od najznačajnijih srpskih kulturnih brendova. Sigurna sam da ćemo i ove godine, slaveći jubilarni 50. rođendan Sabora, svi zajedno uživati u najboljim zvucima trube i atmosferi koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim“, izjavila je Jelena Zečar, direktor Direkcije za marketing i odnose s javnošću u Kompaniji „Dunav osiguranje“.