Sigurnost vaše porodice i automobila nema alternativu!

Uz  slogan Važno je stići do cilja  Kompanija „Dunav“  pripremila je specijalnu akciju za osiguranje automobila.

U periodu od 16. marta do 30. aprila svi vlasnici vozila mogu svoje četvorotočkaše da osiguraju u „Dunav osiguranju“ po znatno nižim cenama. Ukoliko odluku o osiguranju donesu brzo, očekuju ih i pokloni iznenađenja – vaučeri za gorivo u vrednosti od 2.000 i 4.000 dinara.

Vlasnici vozila koji u akcijskom periodu zaključe auto-kasko polisu za vozila proizvedena  2019. i 2020. godine koja se prvi put registruju ostvarićete popust od 15 % na visinu premije osiguranja.  Osiguranike za obnovu osiguranja ili osiguranje polovnih putničkih automobila očekuje 10 %  popusta za auto-kasko polise, i isti popust za zaključivanje mini-kasko polisa. Po polisi  za auto-kasko osiguranici dobijaju poklon vaučere za gorivo u vrednosti od 4.000, a po polisi za mini – kasko  vaučer od 2.000 dinara.

Prilikom zaključivanja  polise osiguranja od auto-odgovornosti, uz kupovinu najmanje dva proizvoda s polise auto-bonus plus (pomoć na putu, osiguranje stakala i auto-nezgoda) osiguranici na dar dobijaju poklon  karticu za gorivo vrednu 2.000 dinara.

Prilikom zaključivanja polise Pomoć na putu, uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od auto-odgovornosti, auto-kaska ili mini-kaska, osiguranici mogu ostvariti popust od 20 %, dok 50 % popusta na premiju osiguranja očekuje one što zaključe polisu osiguranja od auto-nezgode.

Od 16. marta do 10. aprila osiguranici mogu dobiti vaučere za gorivo prilikom zaključivanja neke od navedenih polisa na prodajnim mestima Kompanije, u „Dunav centrima“ širom Srbije i posredstvom agenata osiguranja. Vaučeri se mogu iskoristiti na svim „Lukoil“ pumpama u Srbiji do 31. avgusta ove godine. Broj vaučera je ograničen.

Detaljnije informacije zainteresovani mogu dobiti na adresi www.dunav.com i besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286.