Povodom Međunarodnog sajma automobila u Beogradu, Kompanija „Dunav osiguranje“ omogućava specijalne popuste i pogodnosti, koji se mogu ostvariti na sajamskom štandu, kao i u poslovnicama „Dunava“ širom Srbije, rekao je Nemanja Petrović, direktor Glavne filijale Beograd 1 „Dunav osiguranja“.

„Posebni popusti i pogodnosti su 15 odsto popusta na zaključenje auto-kasko polise za nova vozila koja se prvi put registruju, 10 odsto popusta pri zaključenju auto-kasko polise za polovna vozila, kao i pri zaključenju mini-kasko polise, 50 odsto popusta za obnavljanje ili zaključenje nove polise osiguranja od auto-nezgode, te 20 odsto popusta za premiju osiguranja pomoći na putu uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od odgovornosti ili polisu auto-kaska ili mini-kaska“, rekao je Petrović.

On je istakao da Kompanija „Dunav osiguranje“ i ove godine u saradnji sa Kompanijom „Lukoil Srbija“ poklanja kartice za gorivo.

„Pri zaključenju auto-kasko polise za nova vozila koja se prvi put registruju dobija se poklon kartica za gorivo u iznosu od šest hiljada dinara, za polovna vozila se dobija kartica od četiri hiljade dinara, a za zaključenje mini-kasko polise kartica u vrednosti od dve hiljade dinara“, naglasio je Petrović.

On je rekao da poklon kartice važe na svim „Lukoil“ pumpama na teritoriji Srbije, kao i da svi navedeni popusti mogu da se realizuju kako na štandu „Dunav osiguranja“ na Sajmu, tako i u svim poslovnicama „Dunava“ sve do 30. aprila, dok kartice za gorivo mogu da se koriste na svim „Lukoil“ pumpama u Srbiji do 31. avgusta 2017.

Voditelj emisije „Žikina šarenica“ Živorad Nikolić, obnovio je na štandu „Dunav osiguranja“ polisu osiguranja svog automobila i tom prilikom rekao da već nekoliko godina sve što ima osigurava u „Dunavu“.

„Prošle godine su mi na parkingu oštetili auto, ali sam imao lepa iskustva i sa nadoknadom štete i sa popravkom automobila. Sve je bilo vrlo jednostavno i lako i zato s razlogom kažu da prijatelj ostaje prijatelj“, rekao je Nikolić.

Urednica i voditeljka emisije „S Tamarom u akciji“, Tamara Grujić takođe je posetila štand „Dunav osiguranje“ i od te kompanije na poklon dobila vaučer za gorivo od šest hiljada dinara za doprinos promociji osiguranja.

„Na moje veliko zadovoljstvo, saradnja izmedju „Dunav osiguranja“ i moje emisije počela je ove godine. To je bila jedina tako velika kompanija koja je mogla da odgovori našim zahtevima s obzirom da je moja ekipa vrlo rizična u produkcijskom smislu“, istakla je Grujić.

Ona je rekla da se cela ekipa emisije i lično osigurala u „Dunav osiguranju“, kao i da su osigurali kompletnu opremu, što niko osim ove kuće nije hteo da uradi.

„Sve kuće i stanove koje renoviramo socijalno ugroženim porodicama u Srbiji osigurava „Dunav“, a ta saradnja se proširila i na osiguranje vozila, što je veoma važno jer smo mi vrlo često na putu, prelazimo više od 10.000 kilometara mesečno“, istakla je Grujić.

Ona je dodala i da putem emisije čiji je autor želi da proširi svest građana koliko je osiguranje važno, te da osiguranje nas lično i naše imovine treba da postane deo svakodnevnice.

I Tamara Grujić i Živorad Nikolić izazvali su veliku pažnju novinarskih eklipa i fanova koji su se sve vreme fotografisali, pravili selfije i družili na štandu „Dunav osiguranja“.