Pokloni za lepšu novu godinu i na jugu Srbije

Četvrtak, 29. Decembar 2016

Niš - Kompanija „Dunav osiguranje“ podelila je juče novogodišnje paketiće mališanima iz Doma za decu i omladinu „Duško Radović“ u Nišu. 

Direktor Glavne filijale osiguranja Kompanije „Dunav“ u Nišu Mladen Marjanović uručio je paketiće korisnicima ustanove, i tom prilikom rekao da su paketići podeljeni širom Srbije, dok je Filijala Niš podelila poklone deci u ustanovama „14. oktobar“, „Bubanj“, u Domu učenika srednjih škola, kao i u domovima za decu s posebnim potrebama i sličnim ustanovama u Svrljigu, Blacu, Merošini.

Podeljeno je, kako je rekao, više od 400 paketića u Regionu Jug, a u Glavnoj filijali Niš i 11 opština Nišavskog upravnog okruga oko 160 slatkih darova.

„I ove godine nastavlja se tradicija Kompanije ‘Dunav osiguranje’. Kao renomirana i društveno odgovorna kuća, pratimo svaku manifestaciju, i kad god je potrebno, nađemo se na pravom mestu i u pravom trenutku“, istakao je Marjanović.

Socijalni radnik u ustanovi „Duško Radović“ Suzana Jović Vukadinović zahvalila je Kompaniji u ime njenih štićenika, koji su, kako je rekla, obradovani gestom „Dunav osiguranja“.         

Ta ustanova, po njenim rečima, trenutno u smeštaju ima dvanaestoro dece sa teškim smetnjama i šestoro dece bez roditeljskog staranja, ali takođe pruža i usluge prihvatilišta za decu koja se nalaze u stanju urgentne potrebe za smeštajem na teritoriji grada Niša.

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8