U susret novogodišnjim praznicima, korisnici Centra za osobe sa invaliditetom u Kruševcu dobili su danas paketiće koje je poklonila Kompanija „Dunav osiguranje“. U prazničnom raspoloženju, uz okićenu jelku, štićenici Centra su, nakon dodele paketića, za goste priredili radionicu pravljenja kiflica.


Direktor Glavne filijale „Dunav osiguranja“ u Kruševcu Branimir Džodić kazao je da darovanje poklona čini posebno zadovoljstvo Kompaniji time što donosi osmehe i radost na lica korisnika Centra.
„Kao i svake godine, i ove smo se potrudili da prigodnim poklonima obeležimo i poslovnu godinu, ali i da pomognemo i učestvujemo u radosti vaših korisnika. I ubuduće ćemo biti prisutni ovde, da se družimo s vama i zajednički pronalazimo osmeh i lepotu života“, rekao je Džodić.

Poklon je, kako je dodao, najlepši način da nekome pokažemo šta osećamo i da se s nekim sprijateljimo, a darivanje se uči od malena.
„Nastojimo da obradujemo najmlađe i učinimo im novogodišnje i božićne praznike veselijim“, rekao je Džodić.

On je rekao i da će Kompanija, na području Glavne filijale Kruševac odnosno Regiona Jug, pokloniti oko 750 slatkih paketića deci ugroženoj zdravstvenim i egzistencijalnim problemima.
Direktorka Centra Nevena Lazarević zahvalila je Kompaniji „Dunav“ što je paketićima ulepšala dan i predstojeće praznike korisnicima ustanove, ali i zaposlenima jer su, kako je rekla, i oni presrećni kada su njihova deca srećna.


Nevena Lazarević dodala je da je Kompanija svake godine do sada mislila na njihovu ustanovu dodeljujući paketiće i posebno zahvalila što su ovog puta predstavnici „Dunava“ iz Beograda i Kruševca došli da deci uruče poklone i provedu vreme s njima.

I Slađana Radojičić, korisnica usluga Centra, zahvalila je Kompaniji „Dunav osiguranju“ na novogodišnjim paketićima i na tome što su došli da ih posete.