Izjava o privatnosti podataka

Kompanija Dunav osiguranje vodi brigu o privatnosti podataka o korisnicima službenih web strana Kompanije Dunav osiguranje ("Internet strane") pa objavljuje Izjavu o privatnosti podataka ("Izjava"). U Izjavi vas obaveštavamo o vrstama podataka koje prikupljamo od korisnika naših web stranica, razlozima prikupljanja kao i načinima zaštite prikupljenih podataka.
Korišćenjem Web stranica pristajete na prikupljanje podataka i uslove korišćenja kako su izneseni u ovoj Izjavi. 

Ukoliko ne želite da o vama prikupljamo navedene vrste podataka, ili se ne slažete s nekim drugim delom ove Izjave molimo vas nemojte koristiti Internet strane Kompanije Dunav osiguranje. 

Prikupljanje podataka

Sakupljamo one podatke koje nam vi dostavite, na primer podatke o vašoj elektronskoj pošti ili adresi stanovanja.

U cilju poboljšavanja i prilagođavanja internet prezentacije vašim potrebama, sakupljamo od vas podatke koji nisu lične prirode, npr. podatke o vrsti programa za pretraživanje, operativnom sistemu i stranicama koje ste posetili.

Koristimo dokumente „cookies" i druge Internet tehnologije za održavanje svoje prezentacije na Internetu i programe u vezi sa elektronskom poštom. Ne koristimo ove tehnologije da bismo sakupljali ili čuvali vaše lične podatke. 

Deljenje podataka sa trećim licima 

Podatke o korisnicima nećemo deliti s trećima, niti ćemo im navedene podatke prodavati ili na neki drugi način ustupati, bez eksplicitnog pristanka korisnika. 

Sigurnost podataka 

Preduzeli smo odgovarajuće fizičke, elektronske i upravne korake da osiguramo i pomognemo da se spreči neovlašćen pristup, da sačuvamo sigurnost podataka i da ispravno koristimo podatke koje prikupimo online . 

Kontakt podaci 

Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nam se obratiti na sledeću adresu : 

Kompanija Dunav osiguranje
Sektor za marketing
Kolarčeva 7/VII
11000 Beograd
Tel. +381 11 30 37 15,
marketing@dunav.com

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8